Zoek
Over het project Actueel Organisatie Resultaten Studiedag Contact
Publicatiedatum: 17-11-2010

Verhalenbundel Verdwalen in verhalen van mensen met speciale wensen

Auteur: Toinette Loeffen

De verhalenbundel is alleen te verkrijgen bij Hogeschool Utrecht via het invullen en opsturen van dit machtigingsformulier. U kunt de publicatie ook hier downloaden.
Prijs: 12,50 excl. BTW en verzendkosten.

Deze verhalenbundel is een deelpublicatie van Kunst Inclusief: een project waarin werd onderzocht hoe mensen met een beperking volwaardig kunnen deelnemen aan de kunstbeoefening en welke veranderingen dat vraagt bij de professionals, instellingen en centra die zich bezighouden met zorg en kunstbeoefening. De bundel is bestemd voor allen die willen bijdragen aan het verbeteren van de toegankelijkheid van kunst en cultuur voor deze doelgroep.

In de ontwikkelwerkplaats Den Haag, één van de proeftuinen van Kunst Inclusief, is onderzocht hoe deze getalenteerde mensen zich willen bezighouden met kunstbeoefening. Dit gebeurde in samenwerking met Het Koorenhuis, Centrum voor Kunst en Cultuur en de ateliers REAKT/Anders Bekeken en De Kunstvlieg. Kunstdocenten en cursisten hebben samen onderzocht hoe de mogelijkheden om te kunnen meedoen met kunstbeoefening verbeterd kunnen worden. In deze verhalenbundel verwoorden de getalenteerde deelnemers hun ervaringen, visies en wensen.

Terug